ŞANLIURFA / HALİLİYE - Bakımlı Ortaokulu

Mustafa DEMİR 05422855575
Çamlıdere Mevkii / Bakımlı Köyü / Haliliye / Şanlıurfa
Vizyon
Var olan sevgi, saygı, hoşgörü düşüncelerini, eğitim - öğretim süreci içinde, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, ulusal değerlerle bütünleşmiş, tutarlılık ve kararlılıkla çalışmayı hedeflemiş, araştırıcı, üreteci çağın sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verebilecek, öğrenmeyi ilke edinen insanı, hayata ve bir üst kuruma hazırlamak istiyoruz. Geleceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.
Misyon
Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları, teknolojiyi, modern öğretim-yöntem tekniklerini kullanarak onları eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.
08:20 - 11:20 11:20 - 12:20 öğlen arası 12:20 - 14:40
Servis