ŞANLIURFA / HALİLİYE - Bakımlı Ortaokulu

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Dedem Korkut Ne Söylemiş' Hikaye Yzzma Yarışması okulumuzda düzenleniyor. Katılımı gönüllülük esasına dayanan yarışmada öğrencilerimiz, Dede Korkut Hikayeleri'nden hareketle yeni bir hikaye oluşturacaklar ve oluşturulan hikayeler komisyonumuz tarafından daha önce belirlenip yarışma şartnamesinde belirtilen esaslara göre değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda en başarılı hikaye belirlenecektir.

Ock

Okul müdürü Mustafa DEMİR 7/a sınıfı öğrencilerine savurganlıkların çeşitleri ve zararları hakkında önemli hatırlatmalarda bulunuldu.

Ock

OKULUMUZ ARALIK AYI BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA AYIN ÖĞRENCİ SEÇ,İLDİ.  ÖĞRETMENLERİMİZ 7/A SINIFINDAN ALİ BOZKURT'U AYIN ÖĞRENCİSİ OLARAK SEÇTİLER.

Ock

OKULUMUZDA BİGEP KAPSAMINDA  SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI YAPILDI.  TURNUVAYA TÜM SINIFLARIMIZ KATILDI. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZİN GÖZETİMİNDE YAPILAN TURNUVADA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ HEM SPOR YAPTI HEM DE ÇOK GÜZEL EĞLENDİLER

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında daha önceden duyurusunu yaptığımız '' Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması''nı gerçekleştirdik. Gönüllülük esasına dayanan yarışmamıza öğrencilerimiz yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Yarışma komisyonumuz tarafından her sınıf düzeyinden seçilen yarışmacılar anahtar kelimelerle oluşturdukları hikayeleri puanlama çizelgesindeki maddelere uyarak komisyonumuz karşısında anlattılar. Komisyonumuzun puanlama çizelgesine uyarak yaptığı puanlamalar sonucunda dereceye giren öğrenciler belirlendi ve okulumuz tarafından belirlenen hediyeler dereceye giren öğrencilerimize verildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaokul öğrencilerimize yönelik Türkçeyi doğru ve etkili kullanabilme becerisi kazandırabilmek amacıyla '' Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması'' düzenleniyor.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin yapmiş olduğu birbirinden güzel eserlerle ''En İyi Cümle ve Afiş Tasarım Yarışması''nı gerçekleştirdik. Komisyonumuz tarafından birbirinden güzel eserler arasında en güzel cümle ve afiş tasarımı seçilerek yarışma kapsamında Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm afişlerimiz ve panomuzdan kareler aşağıdadır.